私の勇敢な武士の戦士たちが、臆病な敵に勇気と勇敢な行動を天皇、あなたの祖先とあなたの国に名誉をもたらした。我々は機会ごとに継続しなければならないの犬を破壊と戦うと。
戦いのためにあなたの勇気と名誉、私は感謝の私のトークンと謙虚な使者を送ってもよい。
あなたの最も名誉ある皇帝
昭和天皇
Translated:
***URGENT TELEGRAPH TRANSMISSION***
FROM: MEDICAL COMMANDER - MINDANAO
TO: TOKYO GENERAL - TOKYO
RE: PATIENT INTERCEPT AND DETENTION
---------------------------------------------------------------
BE ADVISED THAT A QUARANTINE TRANSPORT (CLAPTRAP MARU) OF 'MORALE OFFICERS' ENROUTE BACK TO THE MAINLAND HAS BEEN INTERCEPTED BY THE IMPERIAL WAR-DOGS STOP
OFFICERS IN ADVANCED STATE OF INFECTION HAVE BEEN RETAINED BY THEIR CAPTORS AND REPLACED WITH A STRANGE QUADRUPED: SEE IMAGE
DUE TO ADVANCED STATE, HOSTILITIES RECOMMENDED TO BE SUSPENDED UNTIL OFFICERS ARE RECLAIMED AND TREATED STOP.
NAGUMO STILL WANTS HIS 2 DOLLARS STOP