Author Topic: Unable to connect  (Read 275 times)

Offline Dennis

  • Nickel Member
  • ***
  • Posts: 390
Unable to connect
« on: July 08, 2004, 09:40:28 PM »
Since there aren't a bunch of posts to this effect, I'll assume it's just me, and not a massive server boot.

I can't get into any of the arenas tonight;  Once to the arena selection screen, all of the pings are listed as "--"

Tried shutting down my firewall (ZoneAlarm Pro) ... but no joy.

Haven't been having any other connection problems of late, and have made no changes in settings.

Splash1

Offline Dennis

  • Nickel Member
  • ***
  • Posts: 390
Unable to connect
« Reply #1 on: July 09, 2004, 12:50:58 AM »
No help?

Here's a tracert, in case it's useful.  I've notified my isp.  Any other ideas?



Tracing route to 216.91.187.38 over a maximum of 30 hops

  1   260 ms   311 ms   170 ms  clmamocobr6.clmamocoro2.centu rytel.net [64.91.3.
50]
  2    30 ms    30 ms    30 ms  clmamocoro2.clmamocoro1.centu rytel.net [64.91.3.
33]
  3    30 ms    31 ms    30 ms  clmamocoro1.clmamocoro1.centu rytel.net [64.91.3.
34]
  4    30 ms    31 ms    31 ms  12.125.64.57
  5    29 ms    31 ms    30 ms  gbr5-p50.sl9mo.ip.att.net [12.123.24.122]
  6    30 ms    31 ms    31 ms  tbr2-p013501.sl9mo.ip.att.net [12.122.11.121]
  7    45 ms    46 ms    46 ms  tbr2-cl7.cgcil.ip.att.net [12.122.10.45]
  8    30 ms    46 ms    31 ms  ggr2-p3120.cgcil.ip.att.net [12.123.6.69]
  9    44 ms    46 ms    46 ms  dcr1-so-3-3-0.Chicago.savvis.net [208.175.10.93]

 10    45 ms    46 ms    46 ms  agr3-as0-0.Chicago.savvis.net [208.172.3.54]
 11    45 ms    46 ms    46 ms  acr2-loopback.Chicago.savvis.net [208.172.2.62]

 12     *        *        *     Request timed out.
 13     *        *        *     Request timed out.
 14     *        *        *     Request timed out.
 15     *        *        *     Request timed out.
 16     *


Splash1

Offline fracca

  • Zinc Member
  • *
  • Posts: 44
Unable to connect
« Reply #2 on: July 09, 2004, 06:42:10 AM »
Got the same problem (I think), once i go to 'online' my mouse starts stuttering, and when the arenas come up theyre all CLOSED and ping is "---". Soon as i quit out back to main menu mouse stutter recovers and everythings back to normal. Offline mode works fine as well. As u say, since there isnt a horde of posts over it, im assuming its just me........


Hmm should have mentioned, im a new user on the 14 day trial thingy, could it be my trial has expired after the fourth day? (Think im on fourth day... at the very maximum im on my fifth).
Colonic

Offline fracca

  • Zinc Member
  • *
  • Posts: 44
Unable to connect
« Reply #3 on: July 09, 2004, 06:46:50 AM »
Ooops, i guess i should have looked under General Discussion and not Tech Support, seems im not the only one not getting in. Srry bout that.
Colonic

Offline Dennis

  • Nickel Member
  • ***
  • Posts: 390
Unable to connect
« Reply #4 on: July 09, 2004, 11:12:54 AM »
Arenas weren't closed when I tried ... the screen showed something like 350+ in the main and around 28 in CT ... but "--" for ping and it wouldn't let me connect beyond that screen.

But any way ... never mind.  :)

Problem seems to have worked itself out; must have been an Internet thang.
Just too late to fly the last night of a fun CT setup.  :(

Splash1

Offline Skuzzy

  • Support Member
  • Administrator
  • *****
  • Posts: 31462
      • HiTech Creations Home Page
Unable to connect
« Reply #5 on: July 09, 2004, 12:42:14 PM »
There was an Internet outage in the early hours of today.
Roy "Skuzzy" Neese
support@hitechcreations.com