Author Topic: Can't get it to work?  (Read 1119 times)

Offline Horn

  • Silver Member
  • ****
  • Posts: 1116
Can't get it to work?
« on: October 15, 2003, 03:50:04 PM »
I dunno, when I go to fire torpedos from the submarine they seem to have no effect on the hovercraft but will always sink the minesweepers.

What's up wit dat?

h

Offline Skuzzy

  • Support Member
  • Administrator
  • *****
  • Posts: 31462
      • HiTech Creations Home Page
Can't get it to work?
« Reply #1 on: October 15, 2003, 03:51:45 PM »
Horn,..read the sticky sticky please.
Roy "Skuzzy" Neese
support@hitechcreations.com

Offline Horn

  • Silver Member
  • ****
  • Posts: 1116
Can't get it to work?
« Reply #2 on: October 15, 2003, 04:16:29 PM »
Quote
Originally posted by Skuzzy
Horn,..read the sticky sticky please.


jeez, no sense of humor...

Anyway brief input:

1. Framerate varies from single digit to up to 28 depending on view.

2. Use of the mouse while changing clipboard settings also effects flight.

3. Hanger has huge green squares on the floor.

4. It takes an average of 25 seconds for the game to load from the splash screen. (it takes 3 in AH1)

5. Terrain appears very grainy (but cool lookin) -- trees, hangers, everything.

Low end machine:

p/3@500, 512MB RAM, GF4 ti-4400 gfx card, win98se, CH controllers.

h

Offline Horn

  • Silver Member
  • ****
  • Posts: 1116
Can't get it to work?
« Reply #3 on: October 15, 2003, 04:37:18 PM »
When you try to re-enter the game after alt-tabbing out, it returns only a large white screen--sound is happening, but nothing else -- must alt-tab-del to get out.

h